Ekotapeti

  

[rev_slider alias=”ekotapeti”]

  

Ekotapeti su dekorativni gips (tečni tapeti) proizvedeni od ekološki prihvatljivih materijala, poput tekstilnih vlakana, celuloze i vune. Ispunjavaju međunarodne ekološke standarde i apsolutno su najbolji izbor za svakoga ko brine za svoje i zdravlje svoje porodice.

Ekotapeti su visokotehnološki proizvod prilikom čijeg postavljanja se ne vide spojevi i idealni su za skrivanje neravnih zidova a jednostavno i brzo se nanose. Ovaj proizvod se ne odlepljuje usled promene temperature ili vlažnosti vazduha, a takođe, usled bojenja i sušenja u tri faze boja se injektira na molekularnom nivou tako da je otporna na UV zrake, ne bledi tokom vremena i ne boji ruke, pod ili nameštaj. Ekotapeti ne upijaju mirise, i pružaju dodatnu zvučnu i toplotnu izolaciju.

Jedna od glavnih prednosti tečnih tapeta je mogućnost jednostavne i brze delimične popravke. Manja oštećenja koja se javljaju tokom vremena (dečiji crteži, štete od šapa domaćih životinja, itd) se mogu vrlo lako popraviti ili zameniti bez ikakvih tragova.

Što se tiče našeg proizvoda, svaki moler, čak i onaj koji nije profesionalac može postavljati ove tapete a idealno ravni zidovi nisu uslov za uspeh. Ako i dođe do neke greške lako ju je ispraviti plastičnom špahtlom dok se tapeti ne stvrdnu a moguće ih je zameniti godinama posle toga, samo ih treba dobro natopiti vodom.

Pet razloga za kupovinu Ekotapeta:

  • Idealni zidovi bez vidljvih spojeva, pukotina i mehurića

  • Brzo popravljanje manjih oštećenja

  • Neograničen potencijal razvoja kreativnosti i spontane maštovitosti

  • Zdravlje vaše porodice

  • Zidovi su uvek novi i čisti

 

Facebook
Instagram