Leveling sistem

  

[rev_slider alias=”leveling”]

  

Leveling Sistem je potpuno nova tehnologija za lepljenje keramičkih pločica kojom se postižu idealno ravne površine i identična širina fuga, bez obzira na površinu na koju se pločice stavljaju. Kako je u svetu trend prozivodnje sve većih formata pločica, koje su samim tim i teže i deblje, potrebno je sve više vremena, truda i umešnosti da bi se to kvalitetno uradilo. Našim Leveling Sistemom se mogu lepiti keramičke, granitne ili mermerne zidne i podne pločice, a pored idelno ravnih površina i jednakih fuga, možete uštedeti do 20% vremena, što nije beznačajno. Kako se trenutno prodaje dosta proizvoda od reciklirane plastike ili poreklom iz Kine, naš brend je vodeći u regionu iz sledećih razloga:

Kvalitet: Spone i kajle su izrađene od ojačanog polypropilena sa aditivima, a klješta od najkvalitetnijih materijala.

Pakovanje i dizajn: Proizvodi su pakovani u četvorostruku masnu foliju koja je štampana u punom koloru sa slikama proizvoda i nazivima na više svetskih jezika.

Asortiman: Jedino mi u ponudi imamo kartonske plastificirane kutije spona 500 i 2.000 kom. i kajli od 250 kom, plastična klješta namenjena korisnicima amaterima, kao i jedinstvene 3D krstiće koji se mogu dvostrano koristiti.

Pozicioniranje i podrška: Proizvodi su izloženi na specijalnoj metalnoj ili kartonskoj polici sa monitorom na kojoj se prikazuje spot sa uputstvima za upotrebu koje privlače i edukuju krajnje kupce.

Sistem je vrlo jednostavan,sastoji se od spona, kajli i klješta tako da ga mogu koristiti pored majstora i početnici u ovom poslu jer im omogućava ravno lepljenje pločica iako nisu posebno vešti u ovom poslu. Spona se postavlja između dve pločice, nakon čega se između ubaci kajla koja se zategne specijalno oblikovanim klještima. Kajle se mogu koristiti više puta, a spone su potrošni materijal. Nakon 10-12 sati, kada se lepak osuši, jednostavno uklonite spone gumenim čekićem i nastavite s fugovanjem.

  

Facebook
Instagram