Ekotapeti

  

[rev_slider alias=”ekotapeti”]

  

Ecotapeti su dekorativna žbuka (tekuća tapeta) proizvedena od ekološki prihvatljivih materijala, kao što su tekstilna vlakna, celuloza i vuna. Oni ispunjavaju međunarodne ekološke standarde i apsolutno su najbolji izbor za svakoga tko brine o vlastitom i zdravlju obitelji.

Ekotapeti su visokotehnološki proizvod prilikom čijeg postavljanja se ne vide spojevi i idealni su za skrivanje neravnih zidova a jednostavno i brzo se nanose. Ovaj proizvod se ne odljepljuje uslijed promjene temperature ili vlažnosti zraka, a također, uslijed bojenja i sušenja u tri faze boja se injektira na molekularnoj razini tako da je otporna na UV zrake, ne blijedi tijekom vremena i ne boji ruke, pod ili namještaj. Ecotapeti ne apsorbiraju mirise i pružaju dodatnu zvučnu i toplinsku izolaciju.

Jedna od glavnih prednosti ovog proizvoda je mogućnost jednostavne i brze parcijalne korekcije. Manja oštećenja koja se javljaju tijekom vremena (dječji crteži, oštećenja nastala od šapa domaćih životinja, itd) se mogu vrlo lako i brzo popraviti ili zamijeniti bez ikakvih tragova.

Što se tiče našeg proizvoda, svaki soboslikar, čak i onaj koji nije profesionalac može postavljati ovu žbuku a idealno ravni zidovi nisu uvjet za uspjeh. Ako i dođe do neke greške lako ju je ispraviti plastičnom špahtlom dok se tapeti ne stvrdnu a moguće ih je zamijeniti i godinama poslije toga, samo ih treba dobro natopiti vodom.

Pet razloga za kupnju ekotapeta:

  • Idealni zidovi bez vidljivih spojeva, pukotina i mjehurića

  • Brzo popravljanje manjih oštećenja

  • Neograničeni potencijal za razvoj kreativnosti i mašte

  • Zdravlje vaše obitelji

  • Zidovi su uvijek novi i čisti

Facebook
Instagram