Front

Ekotapete

Tekuće pozadine proizvode najnoviju tehnologiju i
predstavljaju inovativni, hipoalergijski …

Big Wipes

Industrijski mokri maramice Big Wipes su proizvod koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim …

BBQ Lighter

Električni upaljač za roštilj dizajniran je za jednostavno i brzo paljenje grilnih rešetki, bez prskanja …

Često nas pitaju, “Zašto Induco?”

Naš odgovor je jednostavan; zato što mi brinemo o našim klijentima i pružamo najbolji tretman njihovim proizvodima.

Leveling Sistem

Sustav za ravnanje je potpuno nova tehnologija za lijepljenje keramičkih pločica kako bi se postigla savršeno ravna površina i identična širina zglobova, bez obzira na površinu na kojoj se postavljaju pločice. Budući da je svijet trend proizvodnje sve većih formata pločica, što je stoga teže i deblji, potrebno je više vremena, napora i vještina da to dobro učini.

Saznajte više

Pomoćnik na ljestvama

Pomoćnik na ljestvama
Ovaj je proizvod revolucionarni dodatak ljestvicama namijenjenim profesionalcima i amaterima. To čini rad na ljestvicama sigurnijim, lakšim i učinkovitijim, prikladan je za sve vrste aluminijskih ljestvi, a sigurnosna kuka može izdržati opterećenje do 10 kg.

Saznajte više

Zašto mi?

Budući da razumijemo jedinstvenu suštinu vašeg branda i naći ćemo najbolji i najkraći put na policama najvećih mrežera, kao i srcu krajnjih kupaca u regiji, Induco je broj jedan u stavljanju vašeg proizvoda na tržište. Također pružamo svim našim klijentima redovite informacije koje im je svaki dan dostupan na svojim proizvodima.

Saznajte više

Naši PR menadžeri su dorasli i najtežim izazovima

Da bi smo u svakom trenutku odgovorili na potrebe tržišta, Induco raspolaže sa skladišnim prostorom kako bi bili sigurni da će proizvodi naših klijenata uvek biti dostupni potrošačima.

Isprobajte sada

Radite sa nama!

Najnovije vesti

[mesmerize_latest_news]
Facebook
Instagram