Sustav za izravnavanje

  

[rev_slider alias=”leveling”]

  

Leveling Sistem je potpuno nova tehnologija za lijepljenje keramičkih pločica kojom se postižu idealno ravne površine i identična širina fuga, bez obzira na površinu na koju se pločice stavljaju. Kako je u svijetu trend prozivodnje sve većih formata pločica, koje su samim tim i teže i deblje, potrebno je sve više vremena, truda i vještine da bi se to kvalitetno uradilo. Našim Leveling Sistemom se mogu lijepiti keramičke, granitne ili mramorne zidne i podne pločice, a pored idelno ravnih površina i jednakih fuga, možete uštedjeti do 20% vremena, što nije beznačajno. Kako se trenutno prodaje dosta proizvoda od reciklirane plastike ili poreklom iz Kine, naš brend je vodeći u regionu iz slijedećih razloga:

Kvaliteta: Spone i kajle su izrađene od ojačanog polypropilena sa aditivima, a kliješta od najkvalitetnijih materijala

Pakiranje i dizajn: Proizvodi su pakirani u četverostruku masnu foliju koja je štampana u punom koloru sa slikama proizvoda i nazivima na više svjetskih jezika.

Asortiman: Jedino mi u ponudi imamo kartonske plastificirane kutije spona 500 i 2.000 kom. i kajli od 250 kom, plastična kliješta namijenjena korisnicima amaterima, kao i jedinstvene 3D križiće koji se mogu dvostrano koristiti.

Pozicioniranje i podrška: Proizvodi su izloženi na specijalnom metalnom ili kartonskom regalu sa monitorom na kojem se prikazuje spot sa uputama za uporabu koji privlači i edukuje krajnje kupce.

Sistem je vrlo jednostavan, sastoji se od spona, kajlica i kliješta tako da ga mogu koristiti pored majstora i početnici u ovom poslu jer im omogućuje ravno lijepljenje pločica iako nisu posebno vešti u ovom poslu. Spona se postavlja između dve pločice, nakon čega se između ubaci kajlica koja se zategne specijalno oblikovanim kliještima. Kajlice se mogu koristiti više puta, a spone su potrošni material. Nakon 10-12 sati, kada se ljepilo osuši, jednostavno uklonite stezaljke gumenim čekićem i nastavite sa fugiranjem.

  

Facebook
Instagram