Novosti

Pridružite nam se!

Tražimo dilere za teritoriju cele Srbije.

Poželjno je da imaju iskustva u izvođenju molerskih ili farbaskih radova.

Induco na Beogradskom Sajmu Građevinarstva

Induco je nastupio na 45-tom Beogradskom Sajmu Građevinarstva i naši proizvodi su izazvali veliko interesovanje posetilaca, kako profesionalaca tako i krajnjih kupaca. Najveću pažnju je privukao naš novi brend Ekotapeti i mnogi su poželeli da postave ovaj proizvod u svoje stanove, poslovne prostore ili čak na javna mesta, a neki su se čak oprobali u njegovom postavljanju i uverili se koliko je to jednostavno.

Pogledajte više:

Posetite nas na Sajmu Građevinarstva -SEEBBE 2019

Hala 11-A štand 1609 u periodu od 17.04 do 20.04.2019

Forum MONTENEGRO u Bečićima

 

Na ovom izuzetno dobro organizovanom skupu, kome su prisustvovali brojni ugledni privrednici i političari iz regiona i EU, a koji su otvorili gosp. Sebastian Kurtz i Predsednik Crne Gore Milo Đukanović, smo započeli razgovore o nekoliko zanimljivih projekata u regionu i razmenili mišljenja sa brojnim učesnicima iz Crne Gore, Makedonije, Srbije itd.

 

Prezentacije EKOTAPETA

U mnogim objektima u kojima smo prisutni sa novim članom naše porodice brendova organizovali smo zabavne i poučne evente za krajnje kupce i prodavce retailera sa kojima sarađujemo. Tom prilikom su kupci naučili nešto novo, zabavili se, a neki i kupili nove i zanimljive proizvode.

 

Demonstracije primene brenda „BIG WIPES“

Organizovali smo veliki broj demonstracija kako bismo pokazali našim kupcima upotrebu I efekte ovog fantastičnog proizvoda, što je takođe dalo i jako dobre rezultate u prodaji.

 

Poslovni forum SEE MEET

Naša firma je ostvarila kontakte sa nekoliko firmi i organizacija iz Austrije, Slovenije i Turske sa kojima se vode pregovori o budućoj poslovnoj saradnji.

Pogledajte više:

MOS CELJE

Induco je učestvovao kao izlagač na 51. Međunarodnom Sajmu u Celju i naši inovativni brendovi su izazvali veliko interesovanje kupaca iz regiona, pogotovo iz Slovenije.

Facebook
Instagram